Wie Zijn Wij ?

Lees meer over B&S Qualicert

De certificatie van uw onderneming in ons beroep. Denk eraan!

De oprichters van B&S Qualicert bvba, Bruno Van Delsen en Sophie Cuvelier, hebben in 2005 samen beslist om deze certificeringsinstelling op te richten.

Met als opleiding landbouwingenieur, heeft Bruno Van Delsen een ervaring van meer dan 15 jaar in de sector van de certificatie, zowel als interne en als externe auditor.

Sophie Cuvelier, ook landbouwingenieur, heeft zich gedurende verschillende jaren van haar carrière geïnvesteerd in landbouwonderzoek, de opvolging van productieketens en het schrijven van wetenschappelijke werken over landouwtechnieken.

Samen, hebben ze een certificeringsinstelling willen creëren op menselijke schaal, reactief, toegankelijk met een dienst op maat aangepast en met de waarborg voor ernst en betrouwbaarheid.

In 2006 kreeg B&S Qualicert bvba zijn eerste accreditaties voor de FCA Diervoeders scope.

B&S Qualicert is zijn activiteiten gestart met slechts een handvol gecertifieerde ondernemingen. In tussentijd, heeft B&S Qualicert bvba zich kunnen omkaderen door gekwalificeerde medewerkers om zo zijn activiteiten te kunnen uitbreiden en uiteindelijk erkend te worden voor verschillende wettelijke en / of commerciële lastenboeken.

Vandaag zijn er meer dan 130 vervoersbedrijven die hebben opgevolgd worden door B&S Qualicert bvba in het kader van Qualimat-Transport en bijna 200 productiesites,  van opslag, handel of transport worden bezocht in het kader van de FCA regelingen.

Ondanks de verhoging van activiteiten, heeft B&S Qualicert bvba zijn nabijheid behouden en zijn het persoonlijke beheer van dossier en de kwaliteit van de diensten heel belangrijk gebleven.

Accreditaties

Geaccrediteerd met de normen ISO 17065  et ISO 17020 onder de nummers 295-PROD en 295 INSP voor de certificatie van producten en systemen door de Belgische Accreditatieinstelling (BELAC).

B&S Qualicert bvba kan zijn kwaliteiten van organisatie, onafhankelijkheid en onpartijdigheid  aantonen.

volledige accreditatie scope